Studio Awaits


After many years of painting in a spare room, the dream of having a studio has finally come to be. The effect upon my productivity by having a separate space in which to paint has been the most profound benefit. The progress of its interior accoutrements have slowed along with our national economy, so there are no photographs of the inside yet. The building is a 24′ x 24′ former garage. Three pairs of French doors replace the garage door. With time I will convert the gravel driveway into gardens. Seen through the lush growth of summer, this view has lapsed into the quieter colors of winter. Many of the plants in the bed are dormant or in the greenhouse. I built the garden wall with bottles and mortar. Later, the bottle wall will be topped with flat river rocks. So, after many years of waiting the studio now awaits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *